Duikflessen en veel toebehoren aan de beste prijzen! Duikflessen en veel toebehoren aan de beste prijzen!

Toegang duikers Zilvermeer van Mol

Toegang duikers Zilvermeer van Mol

Check de website van het Zilvermeer voor de laatste updates en COVID-maatregelen en duiken.

Duiken in het Zilvermeer kan voortaan ook wanneer het watersportgebouw, uitgebaat door SAB Diving, niet geopend is. Het domein is toegankelijk op volgende uren.

Een toegangsticket voor één dag kun je kopen via https://webshop.zilvermeer.be/. Bezoekers kunnen ook een jaarabonnement aanschaffen voor 40 euro per jaar.

 De verplichte reddingspermanentie is niet meer de verantwoordelijkheid van de uitbaters, maar van de individuele duikers of hun duikgroep. Groepen dienen zelf een veiligheidsverantwoordelijke aan de kant te voorzien. De duikregistratie via de documenten die je in de chalet aan het water vindt.

Er zijn weer horeca-activiteiten in het duikcentrum. De cafetaria is na geruime tijd opnieuw toegankelijk voor duikers.

Tot 2016 baatte D-Center enkele jaren het watersportgebouw uit.Omwille van de moeilijke voorwaarden van de concessie besloot D-Center zelf de overeenkomst stop te zetten. De opvolgers van D-Center, die onder de naam DiveSenses en later DiveCenter opereerden, moesten op 22 maart 2017 de boeken neerleggen na een zeer korte periode van uitbating.  Ondertussen baat SAB Diving het duikcentrum uit.

 

Voor alle info over duiken in het Zilvermeer, neem je direct contact op via:

E-mail: info@zilvermeer.be
Telefoon: 014 82 95 04