Arrow Fat Left Icon Arrow Fat Right Icon Arrow Right Icon Winkelmandje Icon Close Circle Icon Expand Arrows Icon Facebook Icon Instagram Icon Pinterest Icon Twitter Icon Youtube Icon Hamburger Icon Information Icon Down Arrow Icon Mail Icon Mini Cart Icon Person Icon Ruler Icon Zoeken Icon Shirt Icon Triangle Icon Bag Icon Play Video
  • Officiële verklaring van MIFLEX

Officiële verklaring van MIFLEX

Officiële verklaring van MIFLEX

Onderstaande OFFICIELE VERKLARING VAN FABRIKANT MIFLEX schept duidelijkheid omtrent de gevlochten duikslangen. Hun keuze voor Polyether-TPU in plaats van Polyester-TPU bij de productie van flexibele slangen, garandeert een onberispelijke kwaliteit en betrouwbaarheid. Elke echte MIFLEX-slang wordt bovendien aan 30 individuele veiligheidstests onderworpen.

13/maart/2018, MIFLEX:
"In navolging van het laatste DAN-artikel met betrekking tot de kristalgroei in duikslangen, willen we bevestigen dat MIFLEX altijd TPU-materiaal op basis van POLYETHER heeft gebruikt voor hun Xtreme-scuba-duik LP-slangen.
We bevestigen dat we hebben samengewerkt met DAN om de duikers bewust te maken van de potentiële risico's die ze kunnen tegenkomen wanneer ze slangen met verkeerd materiaal gebruiken en we hebben ook met hen afgesproken op welke manier en hoe vaak slangen moeten geïnspecteerd worden.
Ons doel is de best mogelijke producten op de markt te brengen. Elke lagedrukslang van ons merk is dan ook gemarkeerd met onze naam en alle relevante info die tracering mogelijk maakt.
Wij zijn de enige fabrikant die een druklektest uitvoert op elke slang die we produceren op onze automatische assemblagelijnen.
We kunnen dan ook bevestigen bevestigen dat we sinds deze procedure toepassen in 2009, er géén enkele klacht is ontvangen in verband met slangen die intern vergaan.
Wij danken u voor uw trouw aan MIFLEX!"
  • Post auteur
    Kristof Damen
  • barstendarmengevaarlijkhogedrukkristallenlagedruklekkenmiflexslangen